Etiketter

fredag 19. oktober 2012

Nydelig sjokoladeglasur

Elin Larsen har nettop lagt ut en oppskrift for gluten- og laktosefrie muffins med sjokoladebiter eller du lager min glutenfri sjokoladekake.

Det morsomste for barna mine er ikke bakingen, men pyntingen av muffinsene. Til helga lagde de noen spessielt fine og sjokoladeglasuren var så god at jeg skal dele den her. Mengden skulle være nok til en langpannekake også.
Jeg rørte sammen
- 3 ts myk smør,
- 1 ts rømme,
- 2 ts bakekakao
- 3 ss melis (eller mer til riktig konsistens)
- evtl. instant kaffepulver (for mokkasmak)
Muffinsene må være helt avkjølte for å unngå at glasuren renner bort. Sjekk, om pynten er glutenfri! Ikke alle strøsseltyper er det. Smarties er ikke det, mens Non Stop går bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar